Investere i Bitcoin

Historie

Bitcoin ble funnet opp av en ukjent person i 2009. Denne ukjente personen er kanskje japansk, da personen brukte et japansk navn som pseudonym på en artikkel som beskriver hvordan man kan overføre verdier mellom parter i et desentralisert nettverk, og hvordan dette nettverket kan eksistere ved at deler av nettverket er spredt over mange tusen datamaskiner samtidig som andre igjen gjør små jobber i nettverket for at nettverket skal få utført jobbene som må til for at nettverket holder seg stabilt og fungerer.

Bitcoin

Investere i Bitcoin

Bitcoin er en veldig populær valuta å investere i. Det finnes utallige personer som handler Bitcoin hver dag i håp om at den skal kaste av seg en verdistigning på kort sikt. Det er en stor polarisering i synet på investeringer i Bitcoin. Noen kjente investorer sier at Bitcoin er døden og at alle som legger penger i dette systemet vil tape de, mens andre kjente investorer har puttet ganske mye penger i kryptovaluta allerede og fortsetter å kjøpe Bitcoin. Hva skal vi da tro om denne valutaen når noen sier at man må holde seg langt borte, mens andre kjøper som bare det? Dette spørsmålet kommer som vanligst opp i alle investeringer. Det finnes alltid de som er i mot og alltid de som er for noe. Det er vanskelig å vite nøyaktig om folk mener det de sier, da mye som foregår er et spill for galleriet.

Det man trenger å vite om Bitcoin investeringer er at det har en risiko men som kan gi en veldig høy avkastning. Når du vet dette kan du selv ta de preventive tiltak du må ta for å sikre deg mot at du får økonomiske problemer ved å legge for mye penger, eller for lite penger inn i Bitcoin eller andre kryptovalutaer. Krypto er utrolig morsomt, men det er viktig å sette deg godt inn i hva Bitcoin og krypto er slik at du ikke går på en smell.